Wie wordt de vastgoedman van het jaar?

Ook dit jaar wordt er weer een vastgoedman van het jaar gekozen! Dit jaar zijn er vijf kandidaten genomineerd voor de award. Via vastgoedmarkt.nl kan je stemmen op jouw favoriete vastgoedman.

Marcel van Hooijdonk | Wie wordt de vastgoedman van dit jaar? De verkiezingen zijn geopend!

De genomineerden van 2018

Ook dit jaar gaat de strijd uiteindelijk tussen vijf genomineerde kandidaten. Op vastgoedmarkt.nl wordt de keuze gemaakt, de lezers kunnen daar namelijk stemmen op hun favoriete kandidaat. Het stemmen loopt door tot dinsdag 17 april. Samen met één jurylid bepalen zij, met hetzelfde gewicht, wie er uiteindelijk de winnaar wordt. Een dag later, 18 april, wordt tijdens het Vastgoedmarkt Trends Congres 2018 bekend gemaakt wie er dit jaar met de prijs vandoor gaat. De genomineerde van de Vastgoedmarkt Award 2018 van dit jaar zijn:

  • Wienke Bodewes, Amvest
  • Victor van Bommel, Orange Capital Partners
  • Maarten de Gruyter, Boelens de Gruyter
  • Erik Moresco, Victory Advisors
  • Daan van der Vorm, Vorm


De namen zijn tot stand gekomen daar voorgaande winnaars. Iedere winnaar van de afgelopen jaren moest een lijst van drie personen maken, waaruit de redactie van Vastgoedmarkt.nl uit vijf genomineerde koos.

"Victor van Bommel moet winnen" - Marcel van Hooijdonk

Voor mij is het een makkelijke keuze, Victor van Bommel is bij uitstek mijn favoriet. Ik volg zijn projecten altijd op de voet. Victor is een erg slimme man die die al veel succesvolle projecten heeft afgerond, niet alleen in Nederland, maar ook internationaal. Zijn bedrijf is opgericht in 2014 en heeft inmiddels een miljard euro aan vastgoed in bezit. De 2000 huurwoningen die onder dit kapitaal vallen, worden verhuurd via een eigen platform genaamd "LIV Residential".

Al met al zorgt dit bezit ervoor dat Orange Capital Partners een zeer grote speler binnen de Nederlandse vastgoedsector is.  

Bekijk meer nieuwsberichten