Nieuw onderhoud op daken in Leiden

Marcel van Hooijdonk is samen met zijn team weer druk bezig geweest met de reparatie van daken op een aantal panden in Leiden. Daken spelen een cruciale rol in het onderhoud aan woningen en andere panden, een lek dak kan namelijk veel schade veroorzaken aan de binnenkant van een pand. Daarom vindt Marcel van Hooijdonk het altijd van belang dat er snel wordt ingegrepen bij problemen met het dak.

Onderhoud dak Leiden

Onderhoud

Aan diverse panden in Leiden hebben er verschillende onderhoudswerkzaamheden plaatsgevonden aan de daken. Er kwamen meldingen dat deze daken niet meer in top staat waren, waarna Marcel van Hooijdonk gelijk met zijn team efficiënt en snel aan de slag gegaan. Na het snelle schakelen van zijn team zien de daken er weer spik en span uit. Bekijk het via de video hieronder:

Marcel van Hooijdonk

In de toekomst zal Marcel van Hooijdonk zich steeds vaker gaan bezighouden met onderhouden en repareren van woningen. Marcel is namelijk pas tevreden wanneer een huurder dit ook is. Alle woningen moeten daarom in top staat zijn, zodat een ieder kan leven in zijn of haar woning zonder problemen. Heb jij vragen over reparatie of onderhoud aan jouw woning of heb jij een geheel andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact op met Marcel van Hooijdonk!

 

Neem contact op

Bekijk meer nieuws