Over Marcel van Hooijdonk - Bredanaar in hart en nieren

Over Marcel van Hooijdonk

Ik ben Marcel van Hooijdonk

De leegstand van kantoren in Nederland is een serieus probleem. De overheid neemt verschillende maatregelen om de situatie te verhelpen, maar uiteindelijk is het aan de investeerders om tot actie tot komen. Als ervaren vastgoedbelegger zoek ik naar oplossingen die anderen niet zien. Om de krapte op de woningmarkt tegen te gaan maak ik van leegstaande kantoren bewoonbare ruimtes. Zo wordt tegelijkertijd de schaarste op de woningmarkt beperkt.

Waarom ik zoek naar oplossingen om de krapte op de woningmarkt tegen te gaan? Heel simpel; ik hou niet van verspilling. Een leegstaand pand is heel zonde. Ik ben altijd op zoek naar gebouwen met potentie, deze noem ik verborgen pareltjes. Wanneer ik een dergelijk pand heb gevonden, zorg ik ervoor dat het pand wordt getransformeerd tot een mooie winkel of woning. Dankzij de efficiënte manier van realiseren, dragen we gelijk bij aan de 'flow' van de huizenmarkt.

Sinds ik de studie vastgoedkunde heb afgerond in 1992 aan de hogeschool in Utrecht, ben ik begonnen als zelfstandig vastgoedbelegger. Inmiddels heb ik al een groot aantal panden binnen mijn vastgoedportefeuille en ben ik altijd op zoek naar verdere uitbreiding. Kom hier meer te weten over mijn achtergrond, mijn interesses en de projecten die me bezig houden. 

 

Marcel van Hooijdonk Real Estate:

Marcel van Hooijdonk Real Estate Kamerverhuur Leiden

Marcel van Hooijdonk Real Estate Kamerverhuur Amsterdam

Marcel van Hooijdonk Real Estate Kamerverhuur Utrecht

Meer over mij

Interessante Projecten | Een oude muziekschool krijgt een nieuwe bestemming en worden nieuwe woningen

Interessante Projecten

Blijf op de hoogte van de meest uitdagende projecten. Als vastgoedhandelaar is het altijd interessant om te zien hoe verbouwprojecten het beste tot hun recht komen. Door alle mogelijkheden in ogenschouw te houden wordt er veel meer gedacht in kansen dan in uitdagingen.

De beste oplossingen

Bij een verbouwing wordt altijd gezocht naar de beste oplossing. Hierbij staat het creëren van leefbare ruimtes voorop. Laat je inspireren door de mooiste projecten.

Mijn projecten
De meest actuele berichten |Lees over de diverse activiteiten van Marcel van Hooijdonk in de vastgoedwereld

De meest actuele berichten

Als vastgoedhandelaar is het belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. In de nieuwsberichten vind je informatie over de toestand waarin de vastgoedbranche zich bevind maar ook over nieuwe toepassingen in de bouw. Kom er hier alles over te weten!

Wet- en regelgeving

Iedere bouw- en verbouwproject krijgt te maken met de wet- en regelgeving. Om overal op voorbereid te zijn moet je continu op de hoogte blijven van de veranderende regels. Wij hebben de belangrijkste ontwikkelingen voor je op een rijtje gezet.

Mijn nieuws