Mijn interesses

Als vastgoedeigenaar ben ik natuurlijk veel bezig met de belangrijke veranderingen in de vastgoedbranche, maar ik ben ook graag bezig met maatschappelijke projecten. Op deze pagina geef ik je een kijkje in de projecten waar ik aan bij heb mogen dragen.

Marcel van Hooijdonk geniet van de Jeugd

Het afgelopen seizoen heeft Marcel van Hooijdonk zich zeer tevredengesteld over de jeugd van NAC Breda. Marcel kijkt in het speciaal terug en vooruit op O19-team. Het team is afgelopen jaar gepromoveerd en zal komend seizoen op het hoogste niveau van de leeftijdscategorie voetballen.

Bekijk deze interesse

De Metamorfose van de NAC Fanshop

Zoals bekend ben ik een trotse Brabander en ben ik natuurlijk groot supporter van NAC. Ik heb dan ook met trots mee mogen helpen aan de verbouwing van de NAC fanshop. Toen de organisatie ‘’Samen voor NAC’’ een oproep plaatste om mee te helpen met deze metamorfose twijfelde ik geen moment. Samen met meerdere vrijwilligers en een aantal sponsoren hebben we dit mooie project kunnen realiseren.

Bekijk deze interesse

Marcel van Hooijdonk Real-estate doneert broekjes aan Jeugdsportfonds

Ik ben blij dat we namens mijn bedrijf: ‘Marcel van Hooijdonk Real-estate’ iets bij kunnen dragen aan Het Jeugdsportfonds. Een erg mooie organisatie die kinderen helpt om de contributie te betalen wanneer de ouders hier niet genoeg geld voor hebben.

Bekijk deze interesse