Interesse

Marcel van Hooijdonk Real-estate doneert broekjes aan Jeugdsportfonds

Ik ben blij dat we namens mijn bedrijf: ‘Marcel van Hooijdonk Real-estate’ iets bij kunnen dragen aan Het Jeugdsportfonds. Een erg mooie organisatie die kinderen helpt om de contributie te betalen wanneer de ouders hier niet genoeg geld voor hebben.

Marcel van Hooijdonk | De overhandiging van de 50 sportbroekjes aan het Jeugdsportfonds namens Marcel van Hooijdonk

Het Jeugdsportfonds maakt kinderen blij

Het is niet in elk gezin vanzelfsprekend dat kinderen kunnen sporten. In veel gezinnen komt het voor dat er te weinig geld is om de contributie te betalen. Dit resulteert erin dat sommige kinderen niet op een sportvereniging kunnen, terwijl ze dit misschien wel heel erg graag zouden willen. Jeugdsportfonds helpt deze kinderen, zodat ze wel op een sportvereniging kunnen, om net als alle anderen te genieten van de sport die zij leuk vinden. Persoonlijk hecht ik veel waarde aan sport en daarom ben ik ook enorm blij dat we namens: ‘Marcel van Hooijdonk Real-estate’ vijftig broekjes hebben mogen doneren aan dit fonds.

Ontvangst broekjes

Op 4 augustus, de open dag van NAC, mocht Jochum Zijlstra (bestuurslid Jeugdsportfonds) de aangeboden broekjes van ‘Marcel van Hooijdonk Real-estate’ in ontvangst nemen. Deze broekjes heb ik samen met Justin Goetzee (algemeen directeur NAC) aangeboden. De broekjes waren zeer welkom en het Jeugdsportfonds was ook erg dankbaar. Justin en ik waren blij dat we deze keuze hebben gemaakt en hopen dat de kinderen veel plezier met de broekjes zullen hebben.

Marcel van Hooijdonk Real-estate broeksponsor NAC

Vanaf 4 augustus is ‘Marcel van Hooijdonk Real-estate’ ook broeksponsor van de jeugd van NAC Breda. Ik vind het mooi om wat voor de jeugd van NAC te kunnen betekenen. Al tientallen jaren ben ik fanatiek fan van NAC en hoop op deze manier ook mijn steun te betuigen aan de jeugd. Ik ben trots dat ik op deze manier iets kan bijdragen aan mijn club en ik hoop dat ik nog vele jaren op een gelijkwaardige manier iets voor ze kan betekenen.

Gerelateerd nieuws

Terug naar interesses overzicht