Marcel van Hooijdonk druk bezig met onderhoud van woningen

Marcel van Hooijdonk heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten en is druk bezig geweest met het onderhouden en het repareren van diverse woningen. Het verhelpen van dak lekkages, het vervangen van oude installaties of het repareren van stenen gevels, met allerlei diverse werkzaamheden is Marcel bezig geweest om verschillende woningen weer in een top staat te krijgen.

Diverse woningen

Op diverse plekken is Marcel van Hooijdonk de afgelopen tijd aan de slag gegaan met de reparatie of onderhoud van diverse woningen. Zo heeft er onder andere bij verschillende woningen een gevelreparatie plaatsgevonden. Deze woningen waren lichtelijk verouderd en hierdoor heeft Marcel ervoor gekozen dat deze reparaties nodig waren. Deze reparaties hebben succesvol plaatsgevonden waardoor de huurders weer extra tevreden zijn.

Dak

Marcel van Hooijdonk is ook recent bezig geweest met het vernieuwen van een oud dak bij een woning. Dit dak was al verouderd waardoor het dringend toe was aan vervanging. De oude materialen zijn hier vervangen door nieuwe materialen die beter bestand zijn tegen de extreme weersomstandigheden, waar Nederland steeds meer mee te maken krijgt. Tevens heeft Marcel ook gelijk de dakgoten en dakranden gecontroleerd. De bewoners waren zeer tevreden en zijn blij dat ze nu weer een veilig en nieuw dak boven hun hoofd hebben.

Marcel van Hooijdonk

Marcel van Hooijdonk zal in de toekomst zich vaker bezighouden omtrent het repareren en onderhouden van woningen zodat alle huurders tevreden zijn en blijven. Hij vindt het belangrijk dat alle woningen in top staat zijn, zodat iedere huurder een tevreden huurder is. Heb jij nog vragen aan Marcel over de verhuur van jouw woning of heb jij een hele andere vraag? Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact op met ons via de onderstaande knop.

 

Neem contact op

Blijf op de hoogte!