Interview met huurder van Marcel van Hooijdonk

Marcel van Hooijdonk vindt het van groot belang dat zijn klanten altijd tevreden zijn over de huur. Om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden blijven, spreekt hij regelmatig met deze mensen om te kijken of alles nog in orde is.  Zo ook met Cindy, die al sinds 2007 een pand huurt bij Marcel van Hooijdonk.

“Hoelang huurt u al bij Marcel van Hooijdonk en hoe heeft u deze periode ervaren?”

Cindy begint direct te vertellen: “Ik huur al meer dan 15 jaar een pand bij Marcel van Hooijdonk. In die 15 jaar ben ik al tegen verschillende problemen aangelopen met bijvoorbeeld de betaling van de huur. Door de moeilijke tijden in corona kon ik niet iedere maand even goed rondkomen. Bij kleine of grote problemen wilde Marcel van Hooijdonk mij altijd graag helpen en dat is dan ook de reden waarom ik al 15 jaar een pand huur bij meneer Van Hooijdonk. Ik ben zeer tevreden over deze periode.”

“Hoe verloopt het contact met u en Marcel van Hooijdonk?”

Bij kleine reparaties of kleine problemen heb ik contact met een tussenpersoon. Deze tussenpersoon is niet altijd even goed bereikbaar”, vertelt Cindy. “Maar als ik dan contact op neem met Marcel van Hooijdonk wordt er gelijk iemand gestuurd die het op komt lossen. Het contact met meneer van Hooijdonk vind ik zeer aangenaam. Ik krijg snelle reacties en heb het gevoel alsof ik er nooit alleen voor sta en daarnaast heeft hij ook nog geholpen met de verbouwingen in dit pand.”

“Bent u tevreden met Marcel van Hooijdonk als verhuurder?”

Cindy is heel erg te spreken over Marcel van Hooijdonk. Bij eventuele problemen worden spoedig oplossingen bedacht en uitgevoerd. Ze ervaart de verhuurder als een zeer meelevend en meedenkend persoon: “In Coronatijd heb ik een hele lastige periode gehad, waardoor soms problemen ontstonden. Meneer van Hooijdonk dacht altijd samen met mij aan oplossingen om er samen doorheen te komen. Hij komt altijd zijn afspraken na, waardoor ik op hem kan vertrouwen”, besluit Cindy.

“Heeft u enige slechte ervaringen met Marcel van Hooijdonk?”

Een resoluut antwoord van Cindy luidt door de telefoon: “Nee, zover ik me kan herinneren niet. Het contact met de tussenpersonen verloopt niet altijd even soepel, maar dit heeft meneer Van Hooijdonk niet altijd zelf in de hand. Zodra dit contact ook even niet goed verloopt, neem ik contact op met Van Hooijdonk en dan wordt het alsnog op de juiste manier opgelost.”

“Wilt u nog iets graag kwijt over Marcel van Hooijdonk?”

Het slotwoord van Cindy luidt als volgt: “Ik wil Marcel van Hooijdonk heel erg bedanken voor de moeilijke tijden waarin hij mij ontzettend heeft geholpen.“ Tijdens de coronajaren heeft Cindy het moeilijk gehad met haar onderneming, waardoor ze niet iedere maand even goed rondkwam. Verder vertelt ze ook dat ze met een strikte huurbaas het geen 15 jaar had volgehouden, en ze Marcel van Hooijdonk dus erg dankbaar is.

Blijf op de hoogte!