Interesse

De Metamorfose van de NAC Fanshop

Zoals bekend ben ik een trotse Brabander en ben ik natuurlijk groot supporter van NAC. Ik heb dan ook met trots mee mogen helpen aan de verbouwing van de NAC fanshop. Toen de organisatie ‘’Samen voor NAC’’ een oproep plaatste om mee te helpen met deze metamorfose twijfelde ik geen moment. Samen met meerdere vrijwilligers en een aantal sponsoren hebben we dit mooie project kunnen realiseren.

Marcel van Hooijdonk | Een mooie professionele metamorfose voor de NAC Fanshop met een huiselijke sfeer

Mijn bijdrage aan de NAC Fanshop

Ik was verantwoordelijk voor de vloer van de fanshop en heb deze samen met de vrijwilligers er ook ingelegd. Het eindresultaat mag er zeker zijn en hopelijk gaat de merchandise als warme broodjes over de toonbank.

Ik zelf vind het nieuwe uitshirt het mooiste uit de collectie. Deze is samen met ontwerper Stef Goedhart ontworpen en heeft een historisch tintje. Ook de inrichting van de fanshop is een echte eyecatcher geworden. Op de muur is de iconische pitbull van graffiti te bewonderen die een verband heeft met de B-Side tribune. Verder is de uitstraling veel professioneler geworden, maar biedt het toch nog een huiselijke sfeer.

In totaal hebben we van juni tot aan augustus met vele handen aan dit project gewerkt en een mooi eindresultaat weg gezet.

Samen voor NAC en Marcel van Hooijdonk Real Estate

De reden om een nieuwe fanshop te realiseren kwam doordat Eric Matijsen, de commercieel manager van NAC, de stichting Samen voor NAC benaderde met de vraag of het mogelijk was dit plan uit te voeren met behulp van het netwerk. De merchandise kwam namelijk na lange tijd weer in eigen van de club en dat verdiende een mooie make-over.

Samen met de vrijwilligers, sponsoren en stichting Samen voor NAC heb ik met Marcel van Hooijdonk Real Estate ook mijn steentje bij kunnen dragen en ben ik erg trots om terug te kijken op dit meer dan geslaagde project!

Gerelateerd nieuws

Terug naar interesses overzicht