Interesse

Marcel van Hooijdonk geniet van de Jeugd

Het afgelopen seizoen heeft Marcel van Hooijdonk zich zeer tevredengesteld over de jeugd van NAC Breda. Marcel kijkt in het speciaal terug en vooruit op O19-team. Het team is afgelopen jaar gepromoveerd en zal komend seizoen op het hoogste niveau van de leeftijdscategorie voetballen.

Het seizoen is weer begonnen. Niet alleen voor het 1e selectieteam van NAC Breda, maar ook voor de jeugd! Marcel van Hooijdonk gelooft in een goed verloop van het seizoen bij de jeugd. Hij zal in het bijzonder vaak te vinden zijn bij de wedstrijden van NAC 019 die afgelopen seizoen zijn gepromoveerd.

Marcel van Hooijdonk | Er staat een zware klus te wachten voor NAC O-19 na het kampioenschap van vorig jaar

“Ongelofelijk trots op het afgelopen seizoen” aldus Marcel van Hooijdonk

NAC onder 19 heeft een zwaar seizoen voor de boeg, net als het 1e van NAC zijn zij gepromoveerd naar de Eredivisie. Het hoogste niveau wat onder deze leeftijdscategorie mogelijk is. Trots reageert Marcel van Hooijdonk hierop: “Als sponsor van een team vind je het natuurlijk geweldig wanneer je team goed presteert, de promotie was dan ook meer dan verdient. De jongens hebben er hard voor gewerkt en ik kan op dit moment eigenlijk niet meer zeggen dan dat ik ongelofelijk trots op ze ben”.

Marcel van Hooijdonk heeft er goed vertrouwen in

Komend seizoen zal het lastig worden voor het 019-team van NAC. Het is een niveau hoger dan afgelopen jaar en ze zullen hierdoor hard aan de bak moeten om in ieder geval handhaving in de Eredivisie vast te stellen. Toch gelooft Marcel van Hooijdonk in een goed seizoen. “Ik geloof er zeker in dat we dit seizoen positief gaan afsluiten. Tijdens de voorbereiding heb je al kunnen zien dat het team over genoeg kwaliteit beschikt om erg ver te komen. Handhaving in de competitie moet dan ook zeker goed mogelijk zijn en misschien zit er nog wel meer in”

NAC en Marcel van Hooijdonk; een goede band

Marcel van Hooijdonk geeft aan dat hij dit seizoen nog vaker wilt komen kijken dan voorheen. Momenteel is hij al vaak elke zaterdag te vinden bij de jeugdteams. Door te investeren in de jeugd van NAC wilt hij uiteindelijk de hele organisatie naar een hoger niveau tillen. Bij NAC zijn ze dan ook uitermate blij met de steun die ze van Marcel van Hooijdonk krijgen en hopen dat ze nog vele jaren van deze hechte band mogen genieten.

Gerelateerd nieuws

Terug naar interesses overzicht