Werken bij Marcel van Hooijdonk

Marcel van Hooijdonk Real Estate heeft een ruim en divers aanbod van een- en tweekamerappartementen tot kamers in een gezellig huis. Dit aanbod varieert en is aanwezig in verschillende steden. Ook wordt dit aanbod steeds verder uitgebreid en daarom ben ik op zoek naar nieuwe mensen die willen komen werken in de vastgoedsector.

In veel steden actief

Het aanbod aan woningen wordt steeds verder uitgebreid, met als gevolg dat er steeds meer steden bij komen waarin ik actief ben. Door een krapte op de woning markt is er veel vraag naar een woning. Vooral in de studentensteden als Leiden, Utrecht en Amsterdam is een te kort aan studentenkamers. Hier zal het aanbod de komende tijd nog verder verruimd worden, omdat er hier meer vraag is dan in andere steden.

Steeds meer leegstaande kantoren en panden worden omgebouwd naar mooie leefbare woningen. Op deze manier probeer ik in één klap twee problemen aan te pakken in Nederland. Het woning te kort en het grote aantal leegstaande panden in Nederland.

Werken bij Marcel van Hooijdonk

Door de snelle uitbreiding en het verruimen van het aanbod ben ik op zoek naar mensen graag willen komen werken bij Werken bij Marcel van Hooijdonk. Op deze website is meer te vinden over de beschikbare vacatures en kan je direct solliciteren. Zo zijn wij bijvoorbeeld nog op zoek naar een servicemedewerker of een onderhoudsmedewerker.

Meer weten?

Bij Werken bij Marcel van Hooijdonk is er dringend nieuw personeel nodig. Door het ruime aanbod en de vele vraag groeit het bedrijf zeer snel. Staat er nog geen goede vacature tussen voor jou? Doe dan een open sollicitatie of bekijk de website later nog een keer en wie weet staat er dan wel een passende vacature op Werken bij Marcel van Hooijdonk.

Blijf op de hoogte!