Marcel van Hooijdonk | Kom naar Simon Lévelt voor de lekkerste koffie en thee

Robert Hoyer
Simon Lévelt

Samenwerkingen

Al meer dan 15 jaar huren bij Marcel van Hooijdonk

'Het inhuren van een onderhoudsbedrijf was van Marcel van Hooijdonk een professionele slag'

mogelijk gesponsorde content

Dé koffie en thee speciaalzaak

Robert Hoyer, eigenaar en detaillist van Simon Lévelt in Utrecht en Nieuwegein, is al meer dan 20 jaar actief met zijn onderneming in de koffie, thee en aanverwanten. De naam waar de zaak aan verbonden is ‘Simon Lévelt’ komt van het gelijknamig bedrijf dat al meer dan 200  jaar bestaat. Als expert op het gebied van koffie en thee kun je van Simon Lévelt de meest unieke thee- en koffiesmaken verwachten maar ook de mooiste aanverwante artikelen.

Waarom bij Marcel van Hooijdonk huren?

Een probleem waar iedere goed draaiende detailhandelaar tegenaan loopt is de beschikbare ruimte. ‘De zaak loopt goed, we krijgen veel klanten over de vloer en hebben vaak ook te maken met drukte.’ Een teken dat Robert toe is aan meer winkelruimte. Uiteindelijk deed die kans zich voor. Een groter pand kwam vrij die zich in dezelfde straat bevond. De ideale kans voor Robert om zijn zaak nog lucratiever te maken. ‘Het is een mooi monumentaal pand dat ook heel goed past bij de sfeer die we willen overbrengen’ legt Robert uit.

De service van Marcel van Hooijdonk

Robert verteld ons over zijn persoonlijke ervaring met Marcel van Hooijdonk als verhuurder. ‘Ik heb het altijd wel kunnen vinden met Marcel van Hooijdonk. Sinds kort heeft hij ook een professionele slag gemaakt op het gebied van onderhoud. Hij heeft nu een onderhoudsbedrijf ingehuurd die ik kan contacteren als er iets is.’ Op deze manier wilt Marcel van Hooijdonk zijn huurders tevreden houden en tegelijkertijd de efficiëntie van het onderhoud verhogen. Naast Robert zijn er nog vele andere klanten die hun mening hebben achtergelaten. Ben jij geïnteresseerd in het huren van een pand, neem dan contact op om de mogelijkheden met ons door te nemen.

Terug naar het overzicht van samenwerkingen