La Delizia | Een mooi italiaans restaurant vlak buiten het centrum van Utrecht

Mostafa Elfaresse
La Delizia

Samenwerkingen

La Delizia al 11 jaar in het pand van Marcel van Hooijdonk

Meer dan 11 jaar geleden is La Delizia geopend door Mostafa Elfaresse. Mostafa heeft dus al lange tijd mogen ervaren hoe Marcel van Hooijdonk als huurbaas is.

mogelijk gesponsorde content

Het ontstaan van La Delizia in het pand van Marcel van Hooijdonk

Mostafa van 34 werkte hiervoor in het zelfde pand maar dan als werknemer. Gelijktijdig met het afronden van zijn studie werd hem de mogelijkheid geboden om de zaak over te nemen. Dit was voor Mostafa een goude kans die hij niet kon laten gaan. Sindsdien werkt Mostafa met veel passie aan zijn pizzeria! Wij hielden een interview met hem over zijn zaak en zijn ervaring met Marcel van Hooijdonk.

Hoe de zaken lopen

Na elf jaar actief te zijn als pizzeria in Utrecht heeft de zaak veel vaste klanten aangetrokken, Mostafa vertelt hierover: “Er is hier redelijk veel concurrentie. We bevinden ons op een vrij rustige locatie net buiten het drukke gedeelte van de binnenstad. Hierdoor komt er weinig inloop van nieuwe klanten.”. La Delizia is gevestigd op de Twijnstraat 13 wat zich net in de binnenstad bevind en heeft een totale oppervlakte van 55m2. We vroegen hem wat hij zo fijn vond aan de locatie. “We krijgen hier heel vriendelijk klanten en maken nooit gekke dingen mee. Voor mij was het toeval dat ik hier ben gebleven maar het blijkt achteraf een goede keuze.”

Onderhoud van het pand van Marcel van Hooijdonk voor La Delizia

Wanneer een pand voor een dusdanig lange tijd is gehuurd moeten er vast wel voorvallen zijn geweest waarbij onderhoud noodzakelijk is. Mostafa gaf hierbij aan: “In het begin waren er wel wat gevallen maar dit werd snel opgelost. Zo’n 8 jaar geleden hebben we verbouwd waarbij ik nadrukkelijk rekening heb gehouden met de kwaliteit en sindsdien hebben we nooit echt hoeven ingrijpen.” We vroegen hem of hij het huren bij Marcel van Hooijdonk aan andere bedrijven zou aanraden. “Ja, waarom niet? Ik vind dat zowel verhuurder als huurder zich netjes aan de afspraken moet houden en dat is bij mij en Marcel van Hooijdonk altijd goed gegaan.”

Huren bij Marcel van Hooijdonk

We hebben veel meer verhalen van tevreden huurders die hun ervaring met Marcel van Hooijdonk gedeeld hebben. Lees de verhalen of bekijk welke mogelijkheden er voor jou zijn om te huren.

Terug naar het overzicht van samenwerkingen