Marcel van Hooijdonk | ENRW is de zoveelste tevreden huurder bij Marcel van Hooijdonk

Rene Wawrzijniak
ENRW Trading

Samenwerkingen

Al 25 jaar de lokale bloemenspeciaalzaak!

'Ik hoef hem alleen even te bellen en binnen een paar dagen staat er een klusjesman voor mijn deur.’

mogelijk gesponsorde content

We spraken met Rene Wawrzijniak over zijn onderneming

Rene is 25 jaar geleden begonnen met de onderneming. Voorheen was het een kinderwinkel waarin met name babyspulletjes werden verkocht, nu is het een bloemenspeciaalzaak met verwante tuinartikelen. Bij de tuinartikelen gaat het bijvoorbeeld om junglemeubels die gemaakt zijn van suar hout.

Het pand is vrij groot en biedt daarmee voldoende ruimte voor zowel de vertoning als de opslag van de producten. ‘We merken wel dat de bloemen- en plantenbranche steeds meer bezet wordt door ketens die grote volumes inkopen en daarmee lagere prijzen kunnen hanteren. Deze ketens beschikken vaak niet over de variatie die wij te bieden hebben en de exclusieve producten die we er naast verkopen.’

De locatie van het pand

Het pand is mooi gelegen aan de Haagweg in de buurt van het centrum van Breda. ‘Voorheen was er een markt waar nu de parkeerplaatsen zijn. Sinds de verbouwing van de straten is de markt nu verplaatst naar iets verderop.’ De verbouwing bracht veel voordelen voor ENRW trading. Vroeger liepen de winkeltjes van de markt in het zicht van de bloemenspecialist. Sinds de verhuizing hebben ze hier bij ENRW trading geen last meer van. Alle voorbijgangers kunnen nu vanaf de Haagweg de winkel zien.

Huren bij Marcel van Hooijdonk

‘Ik huur het pand al 10 jaar van Marcel van Hooijdonk.’ Het pand is namelijk vanaf 2009 overgenomen door Marcel van Hooijdonk. ‘Sindsdien heb ik eigenlijk niks te klagen. Als er iets is wordt dit snel opgepakt door Marcel van Hooijdonk. Ik hoef hem alleen even te bellen en binnen een paar dagen staat er een klusjesman voor mijn deur.’ Het pand van ENRW trading heeft tot op heden niet al te veel onderhoud nodig gehad.

Ook huren bij Marcel van Hooijdonk?

Vele ondernemingen gingen je voor, ook zij hebben hun mening achtergelaten. Je kunt natuurlijk ook als particulier huren bij Marcel van Hooijdonk. Interesse in een nieuw pand, appartement of kamer, kom achter de mogelijkheden op onze site of neem contact met ons op.

Terug naar het overzicht van samenwerkingen